Дієтологи вважають, що мигдаль може стати відмінним перекусом для тих, хто переживає про здоров'я організму, а також береже фігуру.

До його складу входять корисні для здоров'я жири. А при його регулярному вживанні з тілом відбуваються позитивні зміни. Зокрема, на думку фахівців, цей горіх дозволяє домогтися зменшення обсягу жиру на животі і в області талії. Про це повідомляє портал Голос. UA.

Крім того, в складі мигдальних горіхів є альфа-лінолева кислота, що прискорює жировий обмін речовин. Для помітного схуднення дієтологи рекомендують вживати близько 80-90 г мигдалю в день. Горіхи забезпечують відчуття ситості, а тому дієта з їх застосуванням не стане болісною для любителів поїсти.

Клітковина і білок

Мигдальний горіх-це відмінне джерело мікроелементів. Наприклад, в 30 грамах цього продукту міститься 20% добової дози магнію, половина норми вітаміну Е, а також 6 грамів білка і 4 грами клітковини.

Миндаль, фото:скриншот You Tube
Миндаль, фото:скриншот You Tube
Миндаль, фото:скриншот You Tube

Зменшення жиру в області живота

За результатами 12-тижневого дослідження, проведеного серед дорослих людей з ожирінням і зайвою вагою, включений в раціон мигдаль допомагає скинути надлишкові жирові відкладення.

При цьому всі учасники експерименту дотримувалися дієти з обмеженням калорій. Ті, хто вживав мигдаль в кількості 15% від загальної кількості калорій, втратили більше жиру на животі, на відміну від тих, хто в чиєму меню його не було.

Плюси для здоров'я серця

За даними систематичного огляду 18 досліджень, вживання мигдалю істотно знижує загальний і "поганий" холестерин, а також показники тригліцеридів. При цьому на» хороший " холестерин він не робить негативного впливу.

Раніше "Hyser" писав про те, що вчені назвали список продуктів, які дарують людям щастя.

Також наш портал розповів про те, що існує 7 потужних продуктів, які затримують появу зморшок.

Нагадуємо, що фахівці розповіли, який продукт здатний за місяць зробити фігуру ідеальною.