За статистикою причиною 85,2% всіх аварій є людський фактор. ДТП з оперативниками в Одеській області могло б і не бути, якби не їх борг перед українцями по відновленню правди і справедливості. Сьогодні попрощатися з ними прийшли сотні людей.

Так, 15 серпня в одеському Будинку офіцерів правоохоронці проводжають в останню путь трьох своїх колег, повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

У п'ятницю 13-го трагічно обірвалося життя 45-річного підполковника поліції Сергія Маковецького, 38-річного майора поліції Ігоря Ольховського і 26-річного капітана поліції Олександра Братінова. Вшанувати пам'ять оперативників карного розшуку прийшли родичі, колеги, друзі та жителі Одеси.

Сумно, але на траурній церемонії помічено четверо відчайдушних дітей, так як їх більше не обіймуть рідні батьки. Так, у Сергія Маковецького та Ігоря Ольховського залишилося по двоє дітей.

Справою про загибель трьох співробітників Управління карного розшуку Нацполіції займається Державне бюро розслідувань. Вже вдалося встановити, що зовнішнього чинника, який спровокував ДТП не було.

Вся справа в тому, що поліцейські добу перебували в Ізмаїлі у відрядженні і поверталися в Одесу дуже втомлені. Недалеко від місця ДТП, в Татарбунарах, вони випили каву, проте водій все ж заснув за кермом, в результаті чого автомобіль вилетів в кювет, зіткнулися з бетонною опорою і перекинувся.

Смертельна аварія сталася в селі Зоря Білгород-Дністровського району.

Лікарі-реаніматологи Саратської лікарні другу добу намагаються витягнути з шокового стану ще одного чоловіка. Зараз його стан стабільний. Важко травмований і бореться за життя Віктор Колетєєв.

Раніше Hyser писав, що під Києвом сталася трагічна ДТП, в якій загинула дитина.

Також наш портал повідомляв, що під Києвом перекинулося маршрутне таксі з пасажирами.

Нагадаємо, що в Одесі обірвався ліфт з пасажирами.