Жителям України розповіли, якою буде погода найближчими днями. Синоптики повідомили, що в середині серпня буде прохолодна погода, яка дасть відпочити українцям від сильної спеки.

Відповідну інформацію надав портал "Факт"

Українські синоптики поділилися приємним прогнозом. Вони повідомляють, що температура, яка місцями піднімалася до +36 градусів, значно спаде на території України вже до Яблучного спасу. Висока температура може протриматися ще 3-4 дні, після чого прийде приємна прохолода.

16 серпня
16 серпня

Синоптики Українського гідрометцентру повідомляють, що 16 серпня на території України прогнозується досить висока температура, на західній Україні очікуються дощі. Що стосується температури, то вона триматиметься на позначці в +33 градуси на ртутних стовпчиках майже по всій Україні. Трохи прохолодніше буде тільки на окупованому півострові Крим, на Донбасі і в Харківській області.

17 серпня
17 серпня

17 серпня на заході України пройдуть дощі, що значно зменшить температуру повітря. Ці дощі доберуться і до столиці України, що дасть можливість киянам перепочити від африканської спеки. Нічна температура вже буде значно нижче, так що доведеться діставати ковдри тепліше.

18 серпня
18 серпня

У середу, 18 серпня, майже всю Україну накриють опади, будуть дощі, які можуть завдати чимало клопоту. Тільки Харківська область і Донбас будуть без опадів.

Вже 19 серпня грози з сильними дощами пройдуть на території Прикарпаття, на півдні, сході та півночі України. Можливо ситуація в Карпатах з сильними дощами повториться, так що місцевим жителям потрібно бути готовими до такого розкладу.

19 серпня
19 серпня

Починаючи з 20-го серпня, температура на території України обіцяє бути особливо комфортною майже у всіх областях. Є ймовірність того, що дощі не припинятимуться в Харківській, Херсонській області, а також Буковину не покидатимуть опади.

20 серпня
20 серпня

Варто відзначити, що літо в цьому році виявилося дуже спекотним. Але і не варто забувати про сильний циклон, який приніс нам чимало клопоту в якості величезних опадів.

Нагадаємо, що лікарі розповіли українцям, яку заразу можна отримати на місцевих пляжах.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", синоптики розповіли, коли в Україну прийде осінь.