Всі українці вже давно чекають ювілейну дату на честь дня Незалежності України. Українцям розповіли, в які дні у них будуть офіційні вихідні, а в які дні доведеться відпрацьовувати за гуляння.

Відповідну інформацію оприлюднив портал "РБК-Україна"

Ні для кого не секрет, що 24 серпня є особливим днем для всіх жителів України. У цей прекрасний день всі українці забувають про роботу і йдуть святкувати дуже знаменний день для всієї країни.

У 2021 році 24 серпня - особливо цінний день, так як в цьому році Україна відзначатиме ювілей – 30 років незалежності. Найголовніше свято нашої держави припадає на вівторок, що говорить про те, що цього року День Незалежності відзначатимуть 4 дні. Варто відзначити, що відпрацювати доведеться тільки за 1 день.

Українцям вирішили розповісти, якими будуть вихідні дні в серпні і за які доведеться відпрацювати. 21,22,23, а також 24-е серпня будуть вихідними, після чого 29-е серпня також подарує вихідний день українцям.

28-е серпня, субота, стане робочим днем, коли доведеться відволіктися від вихідних і змусити себе трошки попрацювати.

Відомо, що 23 серпня - День Державного Прапора України. Цей день теж несе за собою велику подію, яку прийнято відзначати.

Важливо відзначити, що сьогоднішній день, 15-е серпня, - теж цікава подія. Сьогодні відзначають день професії археолога. Так що, якщо у вашому колі є знайомі археологи, не забудьте приділити їм увагу.

Крім цього, жителям України вирішили нагадати, які свята будуть ще в серпні.

Зовсім скоро, буквально через пару днів, 19 серпня, українці відзначатимуть великий день-Яблучний спас. 23-го числа буде важливий день, який присвячений національному Прапору України, що стосується 24-го числа, то всі без винятку знають, що в цей день буде 30-тиріччя незалежності України.

Після цього ще кілька днів буде присвячені іншим знаменним подіям, 28 числа-Успіння Пресвятої Богородиці, день авіації України і день далекобійника. А 29 числа буде Горіховий Спас і день шахтаря.

Нагадаємо, що українцям розповіли, скільки у них буде вихідних на честь свята.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям роздадуть грошові виплати на честь Дня Незалежності.