Професійні лікарі розповіли про користь каші для людського організму. Вони повідомили, який сніданок допоможе зміцнити ваше здоров'я і дати необхідні речовини, щоб добре себе почувати і отримувати заряд енергії на цілий день.

Про це повідомляє портал "LadyHelth"

Більшість людей дуже педантично ставляться до свого сніданку. Світові вчені розповіли, як почати свій ранок зі смачною і багатою на вітаміни їжі.

Вчені розповіли про дуже простий і легкий сніданок, який допоможе зміцнити здоров'я і зарядитися енергією на цілий день. Зараз йдеться про вівсянку. Унікальність полягає в тому, що вівсяну кашу можна приготувати різними способами. У вівсянку можна додавати мед або фрукти, а також використовувати цю кашу в смузі і готувати її на молоці.

Однак експерти повідомляють про те, що є й інші види каші, які принесуть не менше користі для вашого організму.

Однією з дуже корисних каш є просо. Найпоширенішим сортом проса вважається Pennisetum glaucum. Відомо, що цей вид каші з'явився в Африці ще 10 тисяч років тому і він є дуже корисним для людини, так як багатий клітковиною, вуглеводами і різноманітними мінералами, необхідними для організму.

Варто відзначити, що вчені повідомили про те, що цільнозернові продукти мають особливий вплив на організм людини. Вони мають дуже хороший вплив на серцево-судинну систему. Цільнозернові продукти допоможуть знизити серцеві захворювання і зміцнити двигун людини. Пшоно з вмістом магнію може бути справжнім джерелом поживних речовин. Магній допоможе знизити артеріальний тиск, а також ризик інсульту та інфаркту.

Не варто упускати той факт, що в пшоні дуже багато клітковини, яка допомагає боротися з поганим холестерином.

Вчені довели, що пшоно дуже корисне для кишечника. Просо покращує роботу шлунково-кишкового тракту людини. Крім цього, злак значно зменшує газоутворення, що може усунути здуття і спазми.

Нагадаємо, що Вінницькі фермери виростили унікальні яблука на честь великого свята.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі розповіли про горіх, який допоможе прибрати зайву вагу.