Державний "ПриватБанк" з 16 серпня запустив програму під назвою "Успішний бізнес".

У пресслужбі регулятора повідомили, що одним з етапів програми стане безкоштовне оформлення рахунків бізнесу і підприємцям з 3-місячним пільговим періодом, пишуть "Фінанси".

Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно зареєструватися на сайті "Успішного бізнесу" в період з 16 серпня по 5 вересня. Після цього Вам зателефонує представник банку для підтвердження участі в акції - йому необхідно буде повідомити код ЄДРПОУ/ІПН компанії, за якою бажаєте підключити послугу. Далі потрібно відкрити поточний рахунок у гривні на сайті або у відділенні банку і підключитися до тарифного плану "Бізнес Старт".

Повідомляється, що пільгові умови по рахунку будуть діяти в банку в термін до 31 жовтня.

Відкрити рахунок юрособи в ПриватБанку можна абсолютно в будь-якому відділенні і обслуговувати рахунки виключно онлайн.

Підприємці можуть відкрити рахунок на сайті ПБ. Для цього їм достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом банку як фізособа і підписати договір з банком за допомогою SmartID в Приват24.

Нагадаємо, що українські громадяни зможуть купити іноземну валюту і дорогоцінні метали за спрощеною схемою. Так, стало відомо, що всі бажаючі придбати іноземну готівку або дорогоцінні метали, можуть це зробити за допомогою безготівкових транзакцій. Для цього їм не потрібно буде йти в касу банку з готівкою гривнями - вони зможуть здійснити оплату за допомогою банківської карти. Те ж саме працює і в зворотному напрямку.

За безготівкові гроші українці зможуть купити не тільки долари, євро та інші банківські банкноти. Також вони зможуть придбати дорогоцінні метали, такі як золото, срібло, платина.

Раніше Hyser писав про те, що з пенсіонерів почнуть здирати додаткові податки.

Також Hyser повідомляв, що українців готують до нових податків за квартири.

Нагадаємо, що експерт стривожив прогнозом щодо підвищення податків в Україні.