У селі Малинськ Рівненської області на під'їзді до однойменної станції загорівся потяг "Укрзализниці".

Інцидент стався у вівторок, 17 серпня, пише "РБК-Україна".

Відеозапис зняли очевидці на телефон, а Instagram-аккаунт "rivne_1283" опублікував в мережі Інтернет.

На кадрах видно, що на даху сталося задимлення складу, який не доїхав до станції буквально кілька метрів. Небайдужі люди відразу ж спробували власними силами загасити потяг, однак у них це не вийшло.

На місце інциденту відразу прибула бригада рятувальників. За словами представників ДСНС Рівненської області постраждалих немає.

"17 серпня о 10:45 по спецлінії "101" надійшло повідомлення про задимлення у вантажному тепловозі на станції Малинськ Малинського ТГ Рівненського району. На місце виклику було направлено чергове відділення бійців 7-го Державного пожежно-рятувального поста смт Степань та пожежників місцевої пожежної команди С.Малинськ. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що сталося загоряння в моторному відсіку. Об 11: 29 загоряння було ліквідовано. Жертв і постраждалих немає. Причина загоряння і збитки встановлюються",- пише пресслужба ДСНС.

Відзначимо, що нормативний термін служби поїздів становить 20 років в той час, як магістральні тепловози УЗ служать по 30 і більше років.

Нагадаємо, що не так давно УЗ опинилася в епіцентрі скандалу через те, що свіжопофарбований вагон був виведений на маршрут. При цьому пасажирів не попередили, що в салоні зберігається запах фарби, тому їм нічого не залишалося робити, як дихати їм.

Про це дізналася громадськість зі сторінки відомої української актриси Римми Зюбіної, яка є алергіком і астматиком. Їй довелося опинитися в даній ситуації.

Раніше Hyser писав про те, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.

Також Hyser повідомляв, що уряді вирішили обмежити Пасажирські перевезення в регіонах "червоної зони".

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.