Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України робочий день понеділка, 23 серпня, переносити на суботу, 28 серпня у зв'язку з тим, що цього року День Незалежності випадає на вівторок.

Відповідно до статті 73 Кодексу законів про працю, якою встановлено святкові та неробочі дні українці відпочиватимуть чотири дні поспіль - з 21 по 24 серпня, пише "Главком".

У зв'язку з перенесенням вихідних і робочих днів, Нацбанк України визначив порядок роботи банківської системи. Повідомляється, що робочий день у банку переноситься на суботу 28 серпня. Міжбанківські перекази через систему електронних платежів (СЕП) 23 серпня здійснюватимуться датою банківського дня 28 серпня 2021 року.

У період неробочих днів з 21 по 24 серпня міжбанківські перекази через СЕП проводитимуться датою банківського дня 25 серпня 2021 року.

У Національному банку зазначили, що банки можуть проводити касові операції у разі необхідності 23 серпня. Також, фінустанови повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, а також достатня кількість готівкових гривень у них.

У святкові дні на День Незалежності, відділення та адресна доставка "Нової Пошти" працюватимуть 23 та 24 серпня, але за графіком неділі.

"Укрпошта" ще не оприлюднила графік, але в пресслужбі компанії повідомили, що він буде готовий не пізніше 18 серпня.

Відзначимо, що в поточному році 24 серпня - особливо цінний день, так як Україна відзначатиме ювілей – 30 років незалежності.

23 серпня є Днем Державного Прапора України.

Раніше Hyser писав про те, що українцям роздадуть грошові виплати на честь Дня Незалежності.

Також Hyser повідомляв, що українцям розповіли, скільки у них буде вихідних на честь свята.

Нагадаємо, що українців чекають довгі вихідні на День Незалежності.