Професійні медики розповіли, як легко зміцнити свої судини і убезпечити себе від онкологічного захворювання. Експерти розповіли про простий сніданок, який допоможе зробити вас здоровішими і сильнішими.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Профіль»

Багато людей і не замислюються про те, що сніданок – дуже головна річ в житті кожного з нас. Дуже важливо розуміти, що сніданок, наприклад, бутерброди, - не дуже корисна затія. Тому є люди, які дають свої переваги каші. Є дуже багато круп, які корисні для організму людини, але вони всі мають різні властивості.

На даний момент йдеться саме про гречку. На думку вчених, гречка - неоцінений продукт. Ця каша може допомогти позбутися від втоми, зерна цієї каші допоможуть позбутися від поганого холестерину, а також гречка допоможе вашим легким засвоювати кисень.

Вчені провели дослідження і можуть впевнено заявити, що гречка допоможе не захворіти на рак. Лушпиння цієї каші здатна знизити ризик отримати онкологічні хвороби. Клітковина, яка є в цій каші, може допомогти шлунково-кишковому тракту позбутися від проблем, а головне те, що гречка перешкоджає утворенню раку товстої кишки і шлунка. Важливо відзначити, що така лушпиння є тільки в зеленій гречці, а в звичайній пропареної її не буває.

Гречка дуже корисна для судин людини. Зерно і листя цієї каші включають в себе вітаміни Р та інші. Вони зміцнюють капіляри, допомагають загальмувати згортання крові і підвищують еластичність еритроцитів.

Крім цього, дуже корисною кашею є каша з вівсяних висівок. Цей продукт дуже корисний для серця людини, так як він володіє бета-глюканом. Ця унікальна клітковина може виводити жовч з організму, а високий рівень холестерину допоможе позбутися від серцевих захворювань. Важливо відзначити, що ця каша дуже хороша для людей, які страждають зайвою вагою.

Нагадаємо, що українцям розповіли новий рецепт закрутки помідорів без оцту.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі розповіли, як вино впливає на зір.