В одному з селищ Закарпаття сталася страшна подія: пропало кілька дітей

У Закарпатті, неподалік від села порошкове Ужгородського району вранці четверга, 19 серпня, було знайдено чотири діти. До цього, в середу, 18 серпня, вони вирушили в ліс збирати чорницю і не повернулися. Пропали діти 5, 6, 7 і 8 років. Про це повідомляє Інформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що життя дітей знаходилося під загрозою, оскільки нічна температура в Закарпатті опустилася до 9 градусів за Цельсієм. Розшуком дітей займалася співробітники Міністерства внутрішніх справ.

У момент пошуку уточнювалася, що хлопчик Микола чернявий і худий хлопчик, одягнений в черевики, чорний светр і чорні спортивні штани, Людмила — худа блондинка, одягнена в синє плаття і чобітки, Маша також блондинка, одягнена в спортивний костюм і чоботи. Четверті дитина, Даніела-світловолоса дівчинка, одягнена в чорне плаття і чоботи. Всі діти ромської національності.

Коли пропажа дітей була виявлена, по тривозі були підняті сили поліції, рятувальників і Національної гвардії. Був створений спеціальний штаб з пошуку зниклих дітей. До пошуку також долучилися волонтери з місцевих жителів. Також залучалися службові собаки та коптери.

Дітей шукали З години ночі до 9: 15 19 серпня. Діти були виявлені в задовільному стані. Їх перевезли в населений пункт і передали поліції. В кінцевому рахунку, в пошуковій операції брало участь 73 осіб, вісім одиниць техніки і дві собаки.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, де в Україні вже найближчим часом настане осіння погода.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області працівник митниці став винуватцем ДТП і зник з місця події.

Також "Hyser" писав, що експерти назвали овоч, який допоможе позбутися набряків під очима.