У своїй передвиборчій програмі Володимир Зеленський говорив, що не планує сидіти в президентському кріслі більше одного терміну. Однак тепер він змінив свою думку.

У 2019-му році, коли Володимир Зеленський був тільки кандидатом на пост президента України, він запевнив виборців, що балотується тільки на один термін, а на другий не виставлятиме свою кандидатуру.

"Відразу хочу запевнити - йду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього", - говорив тоді Зеленський.

Однак, просидівши в президентському кріслі 2 роки, Зеленський змінив свою думку з цього приводу. Мабуть, колишньому коміку так сподобався пост керівника країни, що він порушив власну обіцянку і тепер не виключає такої можливості, що таки балотуватиметься на другий термін. Про це він заявив у новому інтерв'ю.

«Я не зробив те, що хочу просто. Я сам для себе повинен якісь речі, домовлятися ще з собою, з внутрішнім світом», - як завжди плутано заявив президент.

Зеленський попросив не тероризувати його цим питанням, оскільки його перший термін на посаді президента ще не закінчився, а тому говорити про другий поки рано.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський звернувся до українців і оголосив термінову евакуацію. Кому варто швидко зібрати свої речі і приготуватися до від'їзду?

Hyser також писав, що Володимир Зеленський висунув жорстку вимогу до Володимира Путіна. Як на це відреагував президент Росії?