Вчені з'ясували, що існує продукт, завдяки якому людське життя можна продовжити на чверть. Дістати такий продукт можна в будь-якому магазині.

Фахівці Техаського університету A&M провели дослідження і з'ясували, що людське життя можна продовжити на чверть завдяки простому продукту – сиру витриманих сортів. Такі сири, як чеддер, брі і пармезан містять хімічну речовину під назвою спермідин. Ця речовина знижує кров'яний тиск, а також знижує ризик серцевої недостатності та інших серцево-судинних захворювань на 40%. Також спермідин блокує розмноження пошкоджених клітин печінки і тим самим запобігати фіброз печінки.

Вчені Техаського університету A&M проводили випробування на тваринах. Додавання в їх раціон спермідину дозволило збільшити тривалість їх життя на 25%. Дослідження на людях поки не проводилися.

У будь-якому випадку, медики рекомендують урізноманітнити свій раціон продуктами, які містять вітаміни і мінерали. Це особливо важливо в період пандемії коронавірусу, коли потрібно зміцнити свій імунітет. А взимку в свій раціон необхідно включати продукти, які сприяють виробленню гормонів радості – ендорфіну, серотоніну і дофаміну. До таких продуктів відносяться банани, жирні сорти риби, авокадо, не знежирені молочні продукти, листова зелень, м'ясо птиці, хліб з борошна грубого помелу, гіркий шоколад.

Як повідомлялося раніше, існує каша, яка ефективно бореться з раком. Смачно і корисно.

Hyser також писав, що названий овоч, який допомагає боротися з мішками під очима. Доступна Краса.