Для багатьох представниць прекрасної статі проблема зайвої ваги є дуже актуальною. І заради того, щоб виглядати привабливо жінки виснажують себе дієтами, які далеко не завжди дають бажаний результат. У тому числі, буває досить складно позбутися від вісцерального жиру.

Це жирові відкладення, які зберігаються в черевній порожнині і розташовані поруч з життєво важливими органами. Вісцеральний жир провокує порушення обміну речовин, підвищує ризик серцево-судинних захворювань, а також може стати причиною розвитку такого небезпечного недуги як діабет другого типу. Про це пише портал Голос.UA.

Однак, на думку дієтологів, якщо ввести в раціон певні продукти – процес спалювання вісцеральних жирових відкладень можна прискорити в кілька разів.

Цільнозернові продукти

Цільні зерна перетравлюються в організмі повільніше, а тому відчуття ситості зберігається довше, а тому спалюється більше калорій.

Яйце

Як продукт багатий високоякісним білком, мінералами, вітамінами і корисними жирами, вони знижують апетит і допомагають протягом довгого часу забути про почуття голоду. При цьому вони дуже низькокалорійні і не несуть загрози фігурі.

Яйця. Фото: YouTube, скрін
Яйця. Фото: YouTube, скрін

Пісне м'ясо

Воно містить білок, який забезпечує нормальне функціонування клітин в організмі, а також відповідає за згортання крові. Пісне м'ясо впливає на гормони, які контролюють відчуття голоду, а тому насичення приходить швидше і зберігається довше.

Розчинна клітковина

Вона сприяє швидкому виведенню перевареної їжі в кишечник, а також зменшує запори і допомагає знизити рівень цукру і холестерину в крові.

Раніше "Hyser" писав про те, що фахівці назвали кашу, яка захищає від раку і зміцнює судини.

Також наш портал розповів про те, що лікарі пояснили, чому шкідливо пити кефір на ніч.

Нагадуємо, що дієтологи розповіли, який горіх допомагає зробити фігуру стрункішою і позбавляє від почуття голоду.