Овочі повинні складати основу раціону. Однак не всі овочі однаково корисні. Читайте нижче, які овочі потрібно їсти щодня.

Дієтологи і фахівці з правильного харчування в один голос заявляють, що саме овочі повинні скласти основа раціону. Овочі багаті різноманітними вітамінами і мінералами, які життєво необхідні вашому організму. Однак не всі овочі однаково корисні. Сьогодні ми розповімо про те, які овочі найбільш корисні, а значить, саме їх потрібно обов'язково включити в свій раціон.

Морква. Багата на бета-каротин, який є потужним антиоксидантом. Потрапляючи в організм, бета-каротин перетворюється на вітамін А. Тому морква сприятливо впливає на зір, сприяє рівному загару, покращує стан шкіри і запобігає старінню.

Броколі. Цей суперфуд багатий вітамінами А, В6, С і К, а також калієм і клітковиною. Брокколі допомагає в профілактиці серцево-судинних захворювань, а також проблем з шлунково-кишковим трактом. Ця капуста покращує роботу мозку і стан шкіри. Крім того, брокколі малокалорійна, тому є дієтичним продуктом.

Турнепс або кормова ріпа. Цей коренеплід багатий калієм, кальцієм і фосфором. Ці речовини підтримують роботу нервової і серцево-судинної системи людини.

Дика спаржа. Цей овоч багатий вітамінами А, В, С, К, а також клітковиною. Це дієтичний продукт, з якого можна приготувати масу смачних страв.

Цвітна капуста. Багата вітамінами і мінералами, антиоксидантами і омега-3 жирними кислотами. Цей дієтичний овоч прекрасно підходить для правильного харчування.

Буряк. Цей коренеплід багатий вітамінами А, В, С і РР, а також амінокислотами, калієм, фосфором і фолієвою кислотою. Остання запобігає передчасному старінню і покращує стан шкіри. Буряк допоможе вам очистити судини і знизити артеріальний тиск.

Батат. Солодка картопля багата вітамінами А і С. Цей овоч смачний і корисний. Він може стати основою багатьох страв.

Як повідомлялося раніше, названий продут, який продовжує життя на чверть.

Hyser також писав, що фахівці розповіли, як болгарський перець впливає на артеріальний тиск.