Російська пропагандистка Ольга Скабеева ледь не зірвала горло, влаштувавши істерику з приводу того, що відома українська пісня про президента Російської Федерації Володимира Путіна виявилася не фейком.

Вона влаштувала істерику через те, що Міністерство оборони України підтвердило, що виконання пісні українськими військовими не є фейком, повідомляє Телеграм-канал "Україна⚡️Новини".

"В українській армії офіційно визнали, що відео не фейк. Більш того, сьогодні була (20 серпня, - ред.) Нова репетиція і ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу, з цими пекельними кричалками. Вони в захваті, вони пишаються, а найбільш пробиті стверджують, що це має стати офіційним армійським привітанням", - заявила Скабєєва.

Вона назвала президента України Володимира Зеленського "чортом" і зажадала публічних вибачень, а також покарання винних.

"Поки цього не станеться, будь-які розмови безглузді. І цей чорт заявив, що президент Росії занадто емоційний. Зеленський заявив", - заявила пропагандистка.

"Кричалка про Путіна від українських військових знову на російських телеекранах. Пропагандистку Скабєєву так це зачепило, що вона навіть назвала Зеленського "чортом"", - пише Адмін каналу.

Нагадаємо, що під час репетиції військового параду, який відбувся 18 серпня в Києві, українські військові, які пройшли маршем, натхненно проспівавши хором відому пісню "Путін - ху*ло".

Телеграм-канал "ГОНЧАРЕНКО"опублікував відеозапис. "Наші військові передають привітання Путіну з репетиції параду. Слава Україні! 🇺 🇦 ",- підписав Відеоролик адмін групи.

Телеграм-канал "Погляд Приходько" зазначив, що таким чином бійці надсилають глядачам "правильний заряд".

"Сподіваюся почути його не тільки на репетиції. У Москві бомбити буде довго, і це прекрасно!"- йдеться в повідомленні.

Раніше Hyser писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до всіх з пам'ятною промовою.

Також Hyser повідомляв, що Зеленський відкрито заявив про революцію в Україні, такого ще не було.

Нагадаємо, що українці стрімко втрачають довіру до президента і все менше задоволені роботою Кабміну і Верховної Ради.