Українцям повідомляють термінову і трагічну новину. Стало відомо, що на території окупованого Донбасу був убитий український боєць, який захищав українські родини на передовій.

Відповідну інформацію оприлюднили на сторінці "Операція об'єднаних сил" в Facebook.

У мережі розмістили новину про те, що були підведені підсумки про ситуацію на Донбасі на 17.00 22 серпня 2021 року.

Всім українцям повідомили дуже сумну і трагічну новину. Як відомо, війська Російської Федерації продовжують всіма силами ігнорувати договір, який був підписаний ще 22 липня минулого року.

За цей період було зафіксовано, як мінімум, 3 порушення з боку російських окупантів.

Стало відомо, що російські війська провели обстріл біля Луганської території, щоб завдати шкоди нашій бойовій техніці і зброї. Варто відзначити, що на цій же території був виявлений російський безпілотник "Орлан-10".

В результаті обстрілу, який влаштували російські окупанти біля Луганська, наш український боєць отримав критичні поранення. Є повідомлення про те, що, на превеликий жаль, нашому солдату не вдалося вижити.

Командування Об'єднаних сил намагається зв'язатися з родиною загиблого чоловіка і висловити співчуття.

Варто відзначити, що наші українські війська відкривали вогонь у відповідь. Українські бійці були змушені застосувати зброю, щоб відкривати вогонь по координатах.

Крім цього, були залучені спеціальні загони, які змогли розмінувати близько гектара землі і вилучити понад 100 вибухонебезпечних предметів.

Важливо підкреслити, що жителям України повідомляється про те, що наші військові тримають під контролем ситуацію і дають відсіч російським агресорам, стримуючи їх тиск із застосуванням зброї.

Під постом з цієї ситуації вже знайшлися люди, які вирішили написати коментарі зі співчуттями і висловити свою думку.

"Війна триває...непоправноа втрата для родини захисника...Україна продовжує втрачати своїх синів... Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя", - залишила відгук мешканка України.

Нагадаємо, що жителям України повідомили про пожежу в центрі столиці.