Жителям України розповіли, якою буде погода наприкінці останнього місяця. Професійні синоптики розповіли, які області чекають дощі, а хто зможе ще порадіти сонцю.

Відповідну інформацію розмістили на сайті "Апостроф"

Українські синоптики не поскупилися і вирішили поділитися прогнозом погоди на найближчий тиждень. Вони розповіли, якою буде погода з 22 по 26 серпня в різних областях України.

Укргідрометцентр заявив, що вже з завтрашнього дня, з 23 серпня, в Україні почнуться дощі. Ще 22 серпня українці зможуть насолодитися теплою погодою без опадів. У денний час температура трималася від 23 до 27 градусів зі знаком «плюс», а в нічний час температура буде опускатися до 12-18 градусів вище нуля.

Вже з завтра, з 23-го серпня, Західну Україну почне заливати дощами з грозами. Що стосується температури, то вона буде досить високою, ртутні стовпчики будуть показувати до 29 градусів тепла, а в ніч опуститься до 12 градусів зі знаком "плюс".

24 серпня, у вівторок, Миколаївська, Одеська та центральна область також потраплять під сильні дощі. Температура триматиметься від +21 до + 28. У Львівській та Рівненській області опадів не буде, там царюватиме сонце і висока температура на позначці в +30, а вночі вона може опуститися аж до 10 градусів вище нуля.

У середу, 25 серпня, очікується така ж погода, як і у вівторок, ось тільки дощ може накрити ще більше областей України.

У другій половині тижня, 26 числа, опади пройдуть практично по всій Україні. Чернігівська та Сумська область будуть без дощів, а також окупований Крим зможе відпочити від численних злив. У денний час температура може доходити до 30 градусів вище нуля, а вночі опускатися до 10 градусів зі знаком «плюс».

Нагадаємо, що українцям розповіли, коли прийде осіння погода.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", всім українцям розповіли, що варто приготуватися до сильних дощів і Грозів.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали, як затопило окупований Крим.