Ні для кого не секрет, що вже 24 серпня буде одна з найбільш знаменних подій для нашої держави. Всі жителі України відзначатимуть 30-тиріччя незалежності України і насолоджуватися вихідними.

Про це повідомляє портал "Українські новини"

Надійшла інформація про те, що на честь Дня Незалежності України проводитиметься масштабне гуляння. У центрі Києва пройде парад з українською військовою технікою і буде перекрито багато вулиць столиці України. На честь такої події українські рятувальники перейшли в особливий режим для посиленої роботи на честь знаменного дня.

ДСНС (рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій) приготувалися до особливого режиму на честь 30-тиріччя нашої держави.

Є повідомлення, в якому йдеться про те, що з 23 серпня на честь Дня Державного Прапора України та до Дня Незалежності України з 9 ранку 21 серпня і аж до 9 ранку 25 серпня рятувальники Державної служби України проводитимуть посилену перевірку пожежної та технічної безпеки.

Варто відзначити, що особлива увага приділяється тим об'єктам, де буде знаходитися масове скупчення людей на честь великих гулянь. Крім цього, велику увагу приділено міжнародному аеропорту в Києві та в Борисполі.

Також приділено дуже багато роботи пожежної безпеки та реагування на надзвичайний стан, який може статися у великому скупченні людей на честь Дня Незалежності України.

Є інформація про те, що на чергуванні буде близько 9 тисяч рятувальників і майже 3 тисячі одиниць спеціальної техніки. Близько 700 рятувальників перебуватиме в місцях, де проходитимуть масові святкування та по 110 одиниць техніки.

Не варто упустити і того, що чергуватимуть літаки і вертольоти, щоб контролювати ситуацію з повітря.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як святкуватиметься День Незалежності.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли, кому дадуть грошову виплату на честь свята.