Шостий президент України Володимир Зеленський зробив дуже гучну заяву. Він повідомляє всім жителям України (і не тільки їм) про те, що вже зовсім скоро змусить главу РФ Володимира Путіна відмовитися від окупованого Криму, і він повернеться до складу України.

Про це повідомляє портал «obozrevatel»

Стало відомо, що сьогодні в столиці України почав проходити дуже серйозний саміт, який отримав назву «Кримська платформа».

Відомо, що Володимир Зеленський перед самим початком цієї конференції зробив дуже багатообіцяючу заяву. Він повідомляє, що з сьогоднішнього дня дуже серйозно взялися за вирішення важливого питання, яке стосується окупованого Криму. Президент України повідомив, що з часів окупації вперше взялися за це питання на такому високому рівні.

Гарант України зібрав дуже важливу інформацію і прийшов до висновку, що потрібно вживати термінових заходів, так як справи на окупованому півострові заходять занадто далеко.

Шостий президент України заявив, що на території окупованого Криму значно збільшилася кількість російських військ, а точніше – в 3 рази. Він зазначив, що Російська Федерація почала нав'язувати любов до війни дітям з маленького віку.

Володимир Зеленський сказав, що окупація Криму без будь-яких сумнівів ставить міжнародну безпеку в нестабільне становище. Якщо не повернути рівень міжнародної безпеки на потрібний рівень, ситуація з окупованим Кримом може повторитися, тільки вже в інших країнах світу.

Крім цього, потрібно підкреслити, що український президент розповів про те, що росіяни порушують права місцевих жителів півострова. У цьому випадку він має на увазі придушення свобод людини, примусові зміни і тиск з боку агресивно налаштованої Росії.

Володимир Зеленський підкреслив, що Україні неможливо впоратися з вторгненням Росії поодинці, тому просить допомоги у сильніших держав. На цьому саміті будуть прийняті дуже серйозні рішення і заходи, щоб зупинити російського агресора.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський серйозно взявся за українських олігархів.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали найбільший прапор України.