У Києві на День Незалежності буде закрито відразу кілька станцій метро.

У Києві на День Незалежності зміниться робота столичного метрополітену. Частина центральних станцій буде закрита на вхід в певні години, а роботу метрополітену і наземного транспорту продовжили на дві години. В першу чергу це пов'язано з усіма заходами, які заплановані на День Незалежності в столиці України.

Як правило, в такі великі свята багато станцій метро Києва дійсно закривають.

У ніч з 24 на 25 серпня в Києві метро і наземний транспорт продовжить роботу на дві години. У той же час київська влада вже надала докладний розклад того, як буде функціонувати наземний і підземний транспорт столиці.

24 серпня від початку руху до 13: 00 буде закрита на вхід і вихід станція "Майдан Незалежності" і перехід між "Майданом Незалежності" і станцією "Хрещатик". Потяги курсуватимуть без зупинок.

24 серпня з 8: 00 до 13: 00 буде закрита на вхід і вихід станція метро "Хрещатик" (з боку Алеї Героїв Небесної Сотні).

Перед початком святкового концерту (18: 30) залежно від пасажиропотоку, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції метро "Олімпійська".

Також після закінчення концерту, в залежності від пасажиропотоку, можливі обмеження (закриття) входу на станціях: "Олімпійська", "Площа Льва Толстого", і "Палац Спорту".

Тому влада Києва звертається до киян і гостей міста з проханням обязате5льно враховувати всі обмеження в русі наземного і підземного транспорту при плануванні свого маршруту пересування по місту. Це допоможе скоротити час в дорозі і уникнути пробок.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли, якою буде погода на День Незалежності.

Також писали, що у Київській області двоє влаштували стрілянину біля цирку.

Нагадаємо, що у Києві підняли найбільший прапор України.