У Житомирській області 22 серпня сталася смертельна аварія, яка забрала життя двох людей.

Загинув 38-річний рекордсмен Валентин Черненко і його 10-річна дочка Єва, пише "Обозреватель". Вони знаходилися в автомобілі Lanos, який зіткнувся з Audi.

На сайті ГУНП Житомирської області повідомили, що ДТП сталася на 100 км траси Київ-Ковель-Яготин недалеко від села Різня.

Поліцейські повідомили, що Lanos виїжджав з другорядної дороги на головну, коли сталося зіткнення. Водій і його дочка загинули на місці аварії. При цьому правоохоронці не називають імен загиблих, але за словами голови Національного Реєстру Рекордів України Лани Вітрової, це був Черненко.

Зазначимо, що Валентин Черненко встановив рекорд, пройшовши поодинці пішки з Києва до Лісабона. 161 день йому знадобився, щоб пройти 5 477 км. Вєтрова каже, що це один з найграндіозніших рекордів сучасності.

Нагадаємо, що в Чернівецькій області сталася ДТП зі смертельним наслідком, винуватцем якої став 28-річний працівник Державної митної служби.

Держмитслужба повідомила, що на трасі Житомир-Чернівці в селі Припруття власник транспортного засобу Opel Insignia зіткнувся з автомобілем Audi. Це сталося 16 агвутса. Після цього винний зник з місця ДТП, залишивши своє авто.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві затримали сепаратиста, який відкрив стрілянину по людях з балкона.

Також Hyser повідомляв, що у Чернігівській області сталася жахлива ДТП, шансів вижити не було.

Нагадаємо, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці, на місце прибули рятувальники.