У мережі з'явилися знімки наслідків того, що таксист врізався у вантажівку

Досить велика кількість дорожньо-транспортних пригод відбувається ночами. Наприклад, в ніч на вівторок, 24 серпня, в Оболонському районі столиці сталася аварія, в якій брали участь автомобіль таксі і вантажівка. Про це повідомляє Telegram-канал "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що подія трапилася в Києві, за адресою Маршала Малиновського, 9а. за попередньою інформацією таксист не впорався з керуванням і врізався в причіп вантажного автомобіля. Присутні на місці події очевидці повідомляють про те, що в результаті аварії є постраждалі, таксист залишився живий.

Нагадаємо, раніше, в неділю, 22 серпня, в Житомирській області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей — 38-річного рекордсмена Валентина Черненко і його 10-річної дочки. Черненко з донькою перебували в автомобілі Lanos, який зіткнувся з машиною марки Audi.

У поліції розповіли, що Lanos виїжджав з другорядної дороги на головну, і в цей момент сталося зіткнення. Примітно, що поліція імена загиблих не називає, проте судячи зі слів голови Національного Реєстру Рекордів України Лани вітрової, це був саме Черненко з донькою.

Свого часу Черненко встановив рекорд, коли пішки пройшов поодинці з Києва до Лісабона. Йому знадобився 161 день для того, щоб подолати відстань в 5 477 кілометрів. Експерти називають це одним з найграндіозніших рекордів сучасності.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Миколаївській області пасажирський автобус потрапив у страшну аварію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області при лобовому зіткненні загорівся автомобіль.

Також "Hyser" писав, що у Сумській області прокурор збив пенсіонерку і зник з місця події.