У столиці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса, повного туристів

Одними з найнебезпечніших аварій є аварія за участю рейсових автобусів. Оскільки в цих великих і важких автомобілях зазвичай проїжджає велика кількість людей. Подібний випадок стався в Києві в ніч на середу, 25 серпня. Про цю дорожньо-транспортну пригоду розповів Telegram-канал "Київ Оперативний".

Повідомляється, що водій пасажирського рейсового автобуса, який рухався з Кишинева в Москву, на спуску з Олени воза неподалік від автозаправної станції "БРСМ" не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль наїхав на бордюр і перекинувся на бік.

На жаль, автобус був повністю забитий пасажирами, велика частина з яких постраждала: за медичною допомогою звернув 18 пасажирів, з яких 8 туристам потрібна була госпіталізація.

Відзначається, що учасникам дорожньо-транспортної пригоди в деякому сенсі ще пощастило, оскільки великий автобус був в лічених сантиметрах від того, щоб врізати в бензовоз, який стояв неподалік від автозаправки. На місце події прибула велика кількість лікарів швидкої допомоги, співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також правоохоронці. Автобус в результаті аварії серйозних пошкоджень не отримав.

Нагадаємо, до цього, 20 серпня, в Миколаївській області пасажирський автобус став учасником ДТП, в якому також брала участь ГАЗель і вантажівка DAF. Після того, як автобус врізався в ГАЗель, водій останньої вийшов на дорогу, по якій назустріч їхала вантажівка, водій якої не встиг вчасно загальмувати і збив водія мікроавтобуса, який перебігав дорогу від своєї машини до правого узбіччя.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Києві таксі протаранило фуру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на одній з трас Запоріжжя лобове зіткнення машин стало причиною займання.

Також "Hyser" писав, що у Чернівецькій області співробітник митниці влаштував страшну ДТП і зник з місця події.