У Львівській області сталося ДТП, в якому загинули три людини.

У Львівській області в селі попелі Дрогобицького району сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП). В результаті зіткнення транспортних засобів загинуло три людини і ще шість отримали травми різного ступеня тяжкості. Зараз їм надається вся необхідна медична допомога, про їх стан поки нічого невідомо.

Відомо, що аварія сталася вночі 24 серпня близько 23: 05 На автодорозі Т-14-15 "Мостиська-Самбір-Борислав". Там зіткнулися два легкових авто. Удар був такої сили, що одне авто моментально загорілося.

"В результаті ДТП загинули 3 людини (з них 1 дитина, 2005 р.н.) і травмовані 6 осіб (з них 1 дитина, 2004 р. н.)", - йдеться в повідомленні.

На місце аварії тут же прибули представники правоохоронних органів і медики. Також були викликані рятувальники, які загасили вогонь. Наразі з'ясовуються всі обставини справи та винний.

До гасіння та деблокування залучалося 12 осіб та три одиниці техніки ДСНС.

У правоохоронних органах повідомляють про те, що на ділянці дороги, де сталася аварія, рух транспорту ускладнений. Тому водіїв просять обирати альтернативний шлях руху. Всіх свідків закликають дати свої свідчення, що прискорить розслідування справи.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві сталася серйозна ДТП з таксі, від машини практично нічого не залишилося.

Також писали, що відомий рекордсмен разом зі своєю донькою потрапив у смертельну ДТП, від машини залишилися одні розкидані по дорозі деталі.

Нагадаємо, що на Київщині біля цирку два відвідувачі відкрили стрілянину, є постраждалі.