Експерти розповіли, як можна зробити кашу на сніданок ще більш корисною.

Багато людей вважають за краще на сніданок їсти каші. Тому що вони дуже багаті на мікроелементи, які покращують роботу практично всіх органів. Крім того каші досить поживні і відчуття голоду настає не так швидко, як від інших страв. Але багато людей вважають, що їсти на сніданок кашу не так смачно і тому відмовляються від неї.

Але насправді це блюдо можна зробити дуже смачним, якщо в нього додати пару інгредієнтів.

В першу чергу варто звернути увагу на насіння конопель. Ця добавка зарядить вас енергією. Крім корисних жирів і білків, конопляне насіння містять ряд мінералів, серед яких сірка і залізо, а також вітаміни A, B, C, D і E. Це джерело омега-3 і омега-6 жирних кислот, антиоксидантів.

Також можна додати чорноплідну горобину. Про неї взагалі дуже мало хто знає, але при цьому ця ягода дуже смачна, а головне корисна для організму людини. У ній багато мікроелементів, які якраз позитивно впливають на роботу травної системи.

Для того, щоб присмачити кашу клітковиною можна додати кокосову стружку. Вона дуже смачна і корисна для організму.

Шматочки сирих какао-бобів-це суперпродукт. У них багато цінних інгредієнтів, включаючи магній, кальцій і антиоксиданти. Це справжні рекордсмени за вмістом магнію. А кальцію в них більше, ніж в молоці.

Для любителів кардамону не варто відмовитися від того, щоб не додати її в кашу. Тому що це дуже корисна спеція, яка не тільки поліпшить смак самої страви, але і додасть йому пікантності і незвичайності. Важливо, щоб не було алергічної реакції на цю спецію.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, чому так важливо відмовитися від хот-догів.

Також писали, що медики розповіли, яка каша нормалізує тиск і приводить судини в тонус.

Нагадаємо, що експерти назвали продукти, які прибирають відвислий живіт.