В Одесі неадекватний чоловік потроїв стрільба з вікна багатоповерхового будинку.

В Одесі стався інцидент, в якому постраждала дитина. Чоловік в неадекватному стані влаштував стрілянину зі свого вікна в багатоповерховому будинку. Куля влучила в ногу дитині. Про це повідомляє Telegram-канал "Одеса INFO". Інцидент стався на вулиці Генерала Бочарова, 71/3.

За інформацією очевидців, стрілянина велася зі зброї під патрон Флобера. На місце відразу ж була викликана поліція. Але вона тільки сфотографувала кулі, які залишилися на асфальті. Але порушника, який нашкодив здоров'ю дитини, затримувати не стала. Це викликало обурення у всіх, хто став очевидцем цієї жахливої ситуації.

"Він спокійно поїхав на роботу, а у хлопчика поранена нога. На питання, Чи могли б у нього відібрати зброю, щоб убезпечити оточуючих, поліцейські відповіли: "ні, міняйте закон", – йдеться в повідомленні.

Поки немає ніяких даних про те, в якому стані зараз знаходиться дитина. Також невідомо, що буде з порушником. Якщо його не змогли відразу ж затримати на місці злочину, то навряд чи це зроблять потім.

Таким чином неадекватний чоловік може повністю піти від покарання. А для дитини все, що сталося-це величезний стрес. Адже він отримав не тільки фізичне каліцтво, а й психологічну травму. Цілком ймовірно йому буде потрібно робота з психологом. Але хто буде це все оплачувати незрозуміло.

Варто сказати, що це не перший випадок, коли в Україні люди в неадекватному стані відкривають вогонь по людях їхніх вікон своїх квартир. Деякі інциденти закінчуються серйозними каліцтвами для постраждалих, аж до госпіталізації і тривалого лікування.

Раніше Hyser писав про те, що відомий рекордсмен трагічний загинув разом зі своєю донькою в ДТП.

Також писали, що у Черкаській області поліція затримала кілька ветеранів війни на Донбасі під час пікету.

Нагадаємо, що у Київській області була відкрита стрілянина біля цирку.