Українцям розповіли, яку монету можна продати за 10 тисяч гривень.

Українцям радять дуже уважно придивитися до монет номіналом 25 копійок. Не так давно вони повністю вийшли з обігу. Але як і раніше залишаються в руках українців. Адже деякі екземпляри вже зараз коштують тисячі гривень. Згодом їх вартість буде тільки збільшуватися.

Продати на будь-якому з українських онлайн-аукціонів монету номіналом у 25 копійок можна по десять тисяч гривень. Йдеться про рідкісні нестандартні монети, від експериментальних випусків, з певним недоліком або з дорогих сплавів, з особливостями штемпеля, а також поєднання різних штампів аверсу і реверсу.

Кожен випадок продажу такий момент індивідуальний. Тому до них потрібно ставиться уважно і не поспішати здавати в банк. Адже можна продати одну монету за дуже хороші гроші.

Так, найціннішими вважаються 25-копійчані монети 1992 року випуску, у яких є майже непомітний дефект у написі «25 копійок».

Вартість такої монети, заявлена на аукціоні, становить 10 тисяч гривень.

Як відомо, браковані монети завжди були і залишаються найціннішими в середовищі нумізматів і цінителів. Так що, якщо ви виявили в своїй скарбничці будь-який грошовий знак, в карбуванні якого були допущені зміщення, спотворення, незвичайні елементи, то ні в якому разі його не витрачайте.

Це цінні гроші, які з часом стають тільки дорожче і дорожче. Про це варто пам'ятати. Вартість деяких інших українських монет може обчислюватися тисячами гривень. Нумізмати влаштовують за ними справжню гонку. Адже розуміють їх цінність і те, наскільки вони подорожчають через час.

За деякі моменти можна купити будинок.

Раніше Hyser писав про те, що популярний український банк змінив умови використання платіжних карт.

Також писали, що українців попередили про нову схему шахраїв при зніманні квартири.

Нагадаємо, що українцям стали блокувати банківські картки.