Українців попередили про те, що їм можуть дистанційно заблокувати телевізор.

Так, українців можуть позбавити телевізорів. При тому, що це буде відбуватися Дистанційно і вплинути на це ніяк не можливо. Зокрема, таке може торкнутися телевізорів марки Samsung. Компанія Samsung впровадила в свої телевізори нову функцію TV Block, яка дозволяє блокувати пристрій у разі крадіжки.

Як тільки телевізор цієї марки буде підключений до Інтернету його серійний номер тут же буде відправлений на сервер компанії. Якщо при перевірці виявиться, що телевізор був вкрадений, то він буде автоматично заблокований. Його користувач з цим нічого не зможе зробити.

Власники заблокованих помилково пристроїв можуть подати апеляцію, надавши докази покупки. Це може бути з магазину. Важливо, щоб докази також були достовірними. Обдурити в цьому випадку не вийде. Тому що всі чеки будуть ретельно перевірятися компанією.

Однак, якщо придбання телевізора здійснено в неавторизованих реселерів або на чорному ринку, зробити це не вдасться.

Компанія заявила, що нова функція запобігає перепродажу вкрадених телевізорів. Однак TV Block не завадить шахраям розібрати телевізор і продати його деталі.

Функція TV Block-це частина прошивки нових смарт-ТВ Samsung. Вона вбудована в усі телевізори, випущені з 11 липня 2021 р.Однак Це не означає, що вироблені раніше телевізори під обмеження не потрапляють. На них TV Block рано чи пізно з'явиться разом з черговим оновленням прошивки.

Таким чином компанія почала активну боротьбу з шахраями. І вона цілком ймовірно зможе здобути перемогу.

Раніше Hyser писав про те, що відомий бренд мобільних телефонів вирішив відмовитися від своєї топової моделі.

Також писали, що українцям розповіли про нововведення щодо мобільних телефонів.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як виглядають секретні машини поліції.