В Україні податкова служба продовжує проводити свої перевірки.

В Україні податкова служба проводить ряд перевірок, які зачіпають практично всіх громадян без винятку. За порушення, які будуть виявлені в ході моніторингу, українцям загрожують штрафи до 180 000 гривень. Про це йдеться в річному плані Держслужби з питань праці в Україні.

Так, у другій половині 2021 року податкова служба активно взялася за наведення порядку у підприємницькій діяльності. Моніторингу від податкової служби не вдається уникнути жодному бізнесменові.

Як відомо, перший етап перевірок буде завершено до кінця вересня.

Але не варто розраховувати, що на цьому все закінчиться. Тому що після почнеться післямоніторингові перевірки.

Спеціальна служба буде спостерігати за веденням бізнесу підприємцем, фіксувати будь-які порушення.

Якщо підприємець не візьме до уваги раніше зроблені йому зауваження від податкової служби, то його чекають численні штрафи. Вони будуть вичерпуватися тисячами гривень. В окремих випадках вони можуть доходити до 180 тисяч гривень.

Так, за кожного безробітного співробітника доведеться заплатити 60 000 гривень, при повторному порушенні розмір штрафу зросте втричі - до 180 000 гривень.

Тому українських підприємців активно закликають не грати з вогнем і вести свій бізнес офіційно зі сплатою всіх податків. У будь-якому випадку порушення рано чи пізно будуть виявлені і тоді штрафів просто не уникнути. Про це варто пам'ятати.

Хоча багато українських підприємців все таки знаходять лазівки для того, щоб ухилятися від сплати податків. Але це триває не так довго, як їм би хотілося.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, хто може отримати пенсію в 45 років.

Також писали, що з пенсіонерів тепер братимуть новий податок.

Нагадаємо, що в українців тепер відбиратимуть машини.