Всесвітньо відомий гігант техніки Samsung почав робити дуже цікаву і несподівану операцію. Через велику кількість підробок і грабежів, Samsung почав блокувати телевізори, які викликають підозри.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «UBR»

У мережу просочилася інформація, яку потрібно намотати собі на вус. Стало відомо, що компанія Samsung блокує телевізори і вимагає пред'явити докази про покупку їх техніки, це поки що стосується тільки телевізорів.

Варто відзначити, що південнокорейський гігант Samsung має намір боротися зі злочинністю таким чином. Тобто, найпотужніша компанія вирішила боротися зі злочинцями, які могли вкрасти телевізор їх марки.

Є телевізори, у яких з'явилася нова функція - так звані «розумні» телевізори. У цих пристроях з'явилася нова функція, яка дає можливість блокувати техніку на віддаленій відстані, навіть по всьому світу. Таким чином, Samsung може тепер боротися зі злочинністю, запобігаючи крадіжці техніки.

Є інформація, про те, що в Південній Африці процвітає злочинність і компанія Samsung вирішила втрутитися в це запобігти грабежу.

Нова система "розумних" телевізорів дає можливість покупцеві заблокувати свій телевізор, якщо він був вкрадений. Є багато випадків, коли відбуваються крадіжки зі складів, де зберігається цінна техніка.

Функція "TV Block" дає масу можливостей для свого покупця. Завдяки цій функції власники телевізорів Samsung можуть бути набагато спокійніше. Ця функція дає гарантії на те, що телевізор може бути використаний тільки справжнім власником.

Samsung переслідує нову мету, він має намір зменшити кількість підробленої техніки і набагато зменшити випадки крадіжок.

Варто відзначити, що ця нова функція вже встановлена на всіх нових телевізорах марки Samsung.

Нагадаємо, що виробник китайської техніки вирішив відмовитися від свого бренду.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про нові зміни, які стосуються сім-карт.