Синоптик розповіла, коли в Україні знову стане тепло.

Так, багато українців з нетерпінням чекають, коли в Україну знову повернеться тепло. Зокрема, це стосується західних і південних областей. Тому що за останній час так погода абсолютно не радує своїх жителів. Але як розповіла синоптик, що ситуація незабаром кардинально зміниться і українці, що живуть в цих регіонах, зможуть насолодитися теплом.

Про це розповіла синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала, передає OBOZREVATEL.

Метеоролог зазначила, що 1 вересня обіцяє бути досить теплим днем. Але вже з наступного тижня погода буде відрізнятися нестабільністю. Це буде спостерігатися протягом всієї осені.

Раніше синоптики говорили про те, що в Україні цього року буде досить холодна осінь, яка принесе багато погодних сюрпризів. При тому, що чекати так званого "бабиного літа" не доводиться. Повернення тепла навіть на такий короткий термін не буде.

В останні дні серпня синоптичну ситуацію визначатимуть циклони. До 29 серпня включно в більшості областей України збережеться нестійка погода з короткочасними дощами і грозами. Похолодання на заході, півночі. На решті території денні температури в межах + 24 ... +30 градусів. У західних і північних районах Вінницької та Черкаської областей найближчими днями буде +17 ... +23 градуси.

У найближчі дні температура повітря піде повільно н спад. В основному будуть похмурі дні.

Що стосується зими, то вона в цьому році теж не змусить себе довго чекати. До того ж вона буде вельми холодною і з великою кількістю снігу. Українців вже попередили про це.

Раніше Hyser писав про те, що українців попередили про екстремальне похолодання, не пощастить практично всім.

Також писали, що синоптики попереджають про зливи і шквали.

Нагадаємо, що синоптики заговорили про різке похолодання.