Всі хочуть зберегти свою природну красу на довгі роки. Як виявилося, для цього зовсім не обов'язково мати багато грошей. Зберегти красу допоможе каша, яка є у всіх магазинах.

Лікар-дієтолог Ольга Корабльова розповіла, яка каша багата вітамінами і мікроелементами, які допоможуть зберегти природну красу. Як виявилося, "кашею краси" називають перловку. У ній міститься маса корисних речовин: мінерали, фосфор, кальцій, калій і залізо. Ці мікроелементи допоможуть роботі серцево-судинної системи, а також поліпшать стан зубів і кісток.

"Крім того, в перловці є цінна амінокислота лізин, яка стимулює вироблення колагену. Це той самий білок, від якого безпосередньо залежить зовнішній вигляд і здоров'я нашої шкіри, тому перловку називають "кашею краси"", — пояснила фахівець.

Крім цього, перловка відноситься до дієтичних продуктів. Так що вона допоможе зберегти красу не тільки вашого обличчя, але і фігури. Однак, як зазначає лікар-дієтолог, все добре в міру, тому не варто сідати на перлову дієту. Пам'ятайте, що ваш раціон повинен бути різноманітним і збалансованим, а його основу крім каш повинні складати овочі та фрукти.

Єдиним протипоказанням до вживання перловки є непереносимість глютену.

Відзначимо, що перловка володіє також одною неприємною властивістю – вона сприяє підвищеному газоутворення. Так що не варто їсти її перед побаченням. Також ця каша не рекомендована дітям до трьох років.

Щоб перловка була смачною і м'якою крупу перед приготуванням замочують у воді на всю ніч, а потім варять не менше 50 хвилин.

Як повідомлялося раніше, онколог назвав топ шкідливих напоїв, які провокують рак. Від чого слід відмовитися?

Hyser також писав, що фахівці назвали продукти, з якими корисно поєднувати каші. І це зовсім не м'ясо і не молоко.