На трасі Київ-Харків у середу, 25 серпня, сталася смертельна аварія, яка забрала життя двох людей.

Автомобіль, в якому знаходилося чотири людини, включаючи дитину, на швидкості влетів в металевий відбійник, пише "Обозреватель". Причому відбійник "прошив" автомобіль наскрізь.

Два пасажири загинули на місці, а 8-річну дитину госпіталізували в лікарню. Водій також з важкими травмами опинився в лікарні.

За словами Телеграм-каналу "Полтавського телебачення", водій не впорався з керуванням і на великій швидкості влетів у відбійник. В результаті удару огорожа розламалася навпіл і одним кінцем пронизала машину через лобове скло.

У патрульній поліції не повідомляють про причини, що посприяли ДТП.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України-Порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що на Житомирщині 22 серпня в автомобільній аварії загинула дві людини - доросла і дитина. Це був 38-річний рекордсмен Валентин Черненко і його 10-річна дочка Єва. Вони знаходилися в автомобілі Lanos, який зіткнувся з Audi на 100 км траси Київ-Ковель-Яготин недалеко від села Різня.

За словами поліцейських, зіткнення сталося, коли Lanos виїжджав на головну дорогу.

Зазначимо, що Валентин Черненко встановив рекорд, коли пройшов поодинці пішки з Києва до Лісабона. За 161 день чоловік подолав 5477 км.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві затримали сепаратиста, який відкрив стрілянину по людях з балкона.

Також Hyser повідомляв, що у Чернігівській області сталася жахлива ДТП, шансів вижити не було.

Нагадаємо, що у Запоріжжі сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці, на місце прибули рятувальники.