Після того, як поліція відпустила молодика, який напав на Порошенка, він потрапив до лікарні

Через кілька годин, після того як правоохоронці відпустили людину, яка напала на п'ятого президента України Петра Порошенко, чоловік потрапив до реанімації в стані алкогольного сп'яніння. Тобто, спочатку поліція "затримала " нападника", вранці 25 серпня його відвезли в лікарню в Козельці, де зафіксували" алкогольну інтоксикацію", після чого забрали назад. Про це в мережі розповів депутат Київської ради від політичної партії "Євросолідарнось" Олександр Погребиський.

Нагадаємо, раніше повідомляємо, що молоду людину, яка напала на колишнього президента України Петра Порошенка під час Маршу патріотів 24 серпня відпустили без будь-яких обмежувальних заходів або повідомлення про підозру.

У мережі також з'являлася інформація про те, що нападник — молодий чоловік 1999 року народження, прізвище якого — Пустовгар. Відомо, що він є рядовим членом кримінального угруповання Брюса з міста Козелець в Чернігівській області.

У Погребиського виникли сумніви, оскільки 25 серпня після першої години ночі він перебував у Печерському управлінні поліції, а вже о шостій годині ранку він опинився в реанімації Козелецької районної лікарні з алкогольним отруєнням. На цьому тлі у депутата виникло питання, що правоохоронці робили з Пустовгаром весь цей час.

Співробітники медичного закладу дійсно підтвердили, що затриманий молодий чоловік потрапив до лікарні о 6 годині ранку, а також підтвердили діагноз і показали відповідні записи. Втім, спочатку говорилося про алкогольної інтоксикації, проте пізніше медики не змогли відповісти на питання про те, була інтоксикація алкогольна або наркотична.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців сповістили про прийдешні пенсійні новації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в уряді розповіли, яким чином можна отримати пенсію в 7 тисяч гривень.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, кому з українців призначать пенсії за спрощеною системою.