Експерти розповіли, якою буде погода до кінця серпня і на 1 вересня.

Вже через пару днів всі школярі знову сядуть за парти. І, звичайно ж, хочеться, щоб в цей день була хороша погода, яка не зіпсує свято і настрій. Але як попередила синоптик, що таке навряд чи буде. Так як погода за останні дні була дуже непередбачуваною. Такою ж вона залишиться і до кінця місяця

Про це заявила синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала.

За її словами, потепління повернеться в країну вже до вихідних, 28-29 серпня, пише Оглядач.

Температура повітря підвищиться, в Києві до неділі буде + 25 + 27 градусів.

За попередніми прогнозами, 1 вересня в більшості областей буде спекотно, температура повітря в межах +25 +30 градусів. Але в деяких окремих регіонах можуть бути невеликі дощі і похмура погода. Точний прогноз на 1 вересня буде трохи пізніше. Тому що все може різко змінитися в самий останній момент.

Нагадаємо, раніше синоптики говорили про те, що погода цієї осені буде дуже непередбачуваною. Очікується досить багато опадів і низькі температури повітря. Деякі експерти не виключають того моменту, що деякі регіони України знову можуть сильно постраждати від повені.

Вже зараз погода підносить свої сюрпризи. У ряді областей України різко похолодало. У деяких регіонах температура вдень опустилася до + 19.

Що стосується погоди взимку, то вона теж буде з сюрпризами. В цілому синоптики говорять про те, що ця зима буде дуже холодною і сніжною. Клімат сильно змінюється буквально на очах і українцям тепер потрібно підлаштовуватися під нові реалії. Цього просто не уникнути.

Раніше Hyser писав про те, що українців знову попередили про повернення спеки.

Також писали, що синоптики назвали регіони, в яких температура повітря опуститься до рекордних показників.

Нагадаємо, що українців попередили про похолодання.