Вважається, що всі кисломолочні продукти корисні для здоров'я і для фігури. Однак це міф, який розвінчала дієтолог.

Прийнято вважати, що всі кисломолочні продукти корисні не тільки для фігури, але і для здоров'я організму. Однак, як виявилося, це міф. Дієтолог Дар'я Русакова розповіла, які кисломолочні продукти не тільки не корисні, а навіть шкідливі для здоров'я.

Найшкідливішими кисломолочними продуктами є сирки і йогурти з різними наповнювачами. У таких продуктах міститься багато цукру, а також барвників і підсилювачів смаку. Тому такий продукт не принесе користі вашому організму. Крім того, цукор не тільки негативно відбитися на вашій фігурі, але ще і заважає засвоєнню кальцію в організмі. Замість йогуртів і сирків з наповнювачами краще віддати перевагу натуральним продуктам без підсилювачів смаку і різних добавок.

Також не варто вживати в їжу молочні продукти з позначкою «знежирений». За словами дієтолога, в таких продуктах міститься велика кількість крохмалю, який не корисний для організму і шкідливий для фігури.

"Маложирні продукти з великою кількістю крохмалю не дають насичення, а, навпаки, можуть підвищувати рівень глюкози в крові", - зазначила Русакова.

Так що в гонитві за красивою талією і здоровим тілом не варто довіряти рекламі. Кращим рішенням буде прислухатися до порад фахівця. Дієтологи рекомендують вживати в їжу натуральні молочні та кисломолочні продукти, а також магазинну «молочку» з низьким, але не нульовим вмістом жиру.

Ну, і звичайно ж, не забувайте перевіряти термін придатності молочних і кисломолочних продуктів.

Як повідомлялося раніше, фахівці назвали кашу, яка допоможе зберегти природну красу на довгі роки. Смачний і доступний засіб для збереження «вічної молодості».

Hyser також писав, що онкологи назвали напої, які можуть призвести до раку. Які напої варто виключити зі свого раціону?