Вчені з'ясували, що існує напій, який запобігає розвитку діабету. Це напій, який можна знайти в будь-якому магазині.

Останні дослідження вчених говорять про те, що існує напій, який запобігає появі діабету другого типу, а також полегшує перебіг хвороби, якщо вона вже з'явилася. І це звичайний зелений чай.

Хворі на діабет другого типу повинні все життя приймати препарати, які знижують рівень глюкози в крові. Однак вчені з Південної Кореї з'ясували, що щоденне вживання зеленого чаю значно знижує ризик розвитку діабету другого типу, а при його наявності значно полегшує перебіг хвороби.

Експерти медичного коледжу Університету Чунг-Анг провели дослідження, яке показало, що додавання в раціон зеленого чаю зменшує рівень глюкози натщесерце і одночасно знижує рівень інсуліну у людей з підтвердженим діабетом. У матеріалах дослідження, які були опубліковані, повідомляється, що цей ефект може бути викликаний великою кількістю антиоксидантів (поліфенолів і полісахаридів), які містяться в зеленому чаї.

"Крім можливостей сполук зеленого чаю нормалізувати рівень глюкози в крові людей з діабетом, дані компоненти також сприяють зменшенню рівня холестерину, нормалізують тиск, надають протипухлинний ефект», - зазначив автор дослідження Джаетек Кім.

Тепер ви знаєте, який корисний зелений чай. Цей напій, безумовно, заслуговує місце у вашому раціоні. Однак він не замінить повноцінне лікування, приписане вашим лікарем. Пам'ятайте, що самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я.

Як повідомлялося раніше, стало відомо, як вино впливає на зір. Чому ж окулісти так довго мовчали?!

Hyser також писав, що є напій, який прекрасно чистить печінку. Його вам продасть будь-яка бабуся.