Вчені назвали овоч, який не можна вживати щодня. Виявляється, він небезпечний для здоров'я, а ми про це і не знали.

Всі дієтологи і фахівці з правильного харчування сходяться на думці, що основу здорового раціону людини повинні складати овочі. Однак не всі овочі однаково корисні для людського організму. Виявляється, є один овоч, який шкідливий і навіть небезпечний для людини. А ми так любимо їсти його кожен день!

Йдеться про картоплю. Справа в тому, що в картоплі міститься велика кількість простих вуглеводів. Вживання в їжу однієї картоплини прирівнюється до вживання однієї столової ложки цукру.

"Чотири варені картоплини містять денну норму цукру. Якщо ми перевищуємо цю норму, то починаємо своєму здоров'ю дуже сильно шкодити", - зазначила лікар-кардіолог, кандидат медичних наук Ганна Кореневич.

Медики радять обмежити споживання картоплі. Вживати його не кожен день і в невеликих кількостях. Так, їсти картоплю найкраще в першій половині дня і поєднувати її з борошняними виробами. Після вживання в їжу картоплі варто відмовитися від солодощів, солодких напоїв і борошняних виробів. Інакше це згубно відіб'ється не тільки на вашій фігурі, але і на вашому здоров'ї.

Як повідомлялося раніше, фахівці розвінчали міф про корисність кисломолочних продуктів. Виявляється, далеко не вся молочка корисна для організму. Детальніше про це читайте за посиланням.

Hyser також писав, що медики назвали кашу, яка допоможе зберегти природну красу на довгі роки. Це дешевий і дієвий спосіб продовжити свою молодість.

Ми також писали, що онкологи назвали топ напоїв, які провокують розвиток раку. Які напої варто виключити зі свого раціону, читайте за посиланням.