На Донеччині в місті Торецьк відкрили пмятник, присвячений Шахтарю з дитиною.

Ледь з'явившись в центрі міста і ставши надбанням громадськості, навколо нього вибухнув скандал, пише "Апостроф".

На відкритті пам'ятника були присутні голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та перший заступник міністра економіки України Володимир Гринюк.

"Пам'ятний знак" від поколінь до поколінь" - це не просто символ, а данина поваги місту і його жителям. Він означає не тільки спадкоємність, а й просування. І я щиро сподіваюся побачити наші шахти сучасними, зручними і безпечними - як для самих шахтарів, так і для навколишнього середовища", - сказав Павло Кириленко на відкритті в День шахтаря.

Однак не всі користувачі мережі Інтернет оцінили творіння рук людини і просто висміяли його. Деяким здалося, що пам'ятник відкрили "блогеру Шарію" через схожість з ним. Або припустили, що його відкрили "шахраю".

Частина з них написали, що обличчя щахтера з пам'ятника схоже на обличчя художника і письменника Леся Подерев'янського, а також на відомий пам'ятник Оленці в Росії.

Нагадаємо, що в Одесі під час прогулянки дитина отримала опіки, впавши на пам'ятник. Повідомляється, що дитина вирвала руку у бабусі і побіг до скульптури після чого оступився і впав на карачки на металеву основу.

Так як композиція сильно нагрілася, то малюк отримав опіки 2-го ступеня рук і коліна.

Раніше Hyser писав про те, що на популярному курорті українців масово атакували комарі.

Також Hyser повідомляв, що у Києві прогримів потужний вибух.

Нагадаємо, що на популярному курорті українців масово атакували комарі.