У мережі оприлюднили кумедне зображення, яке, ймовірно, серйозно розсмішило користувачів мереж. Так, в одному з магазинів Білорусі у продажу можна помітити серветки "Яйценюх", які призначені для інтимної гігієни.

Відповідне зображення оприлюднили на каналі " Ivko.Live " в Telegram.

У соціальних мережах дуже часто можна помітити смішні речі, які відразу ж розлітаються по всьому Інтернету. Наприклад, не так давно випустили в продаж контрацептиви, на яких можна помітити зображення глави Російської Федерації Володимира Путіна.

А тепер у соціальній мережі розмістили схожу публікацію, але вже із зображенням колишнього українського чиновника. Так, в одному з магазинів міста Брест, який знаходиться в Білорусі, на полицях можна помітити серветки для інтимної гігієни чоловіків.

Серветки
Серветки

Більше того, це не просто звичайна класична упаковка, на ній нанесена людина, яка дуже схожа на колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. Варто зауважити, що особа на серветках під назвою «Яйценюх» облито зеленкою.

"Виробники кондитерських виробів і засобів особистої гігієни не втомлюються веселити людей. Якщо Новосибірська кондитерська фабрика випустила шоколадні цукерки <<Крим. А ну-ка відбери!>> з суперменом, який стоїть на тлі Криму, з прапором Росії на грудях, то в супермаркетах ще одного російського міста з'явилися засоби особистої гігієни із зображенням обличчя прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка", - пишуть в інтернеті користувачі.

Коментарі
Коментарі

У соціальній мережі Telegram теж почали обговорювати ці серветки, залишаючи коментарі під зображенням.

"А я б купив))))) сподіваюся, на кожній серветці його рожа)))"," Туалетний папір з Путіним в подарунок", - пишуть користувачі в соціальній мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у мережі сміються над главою РФ Володимиром Путіним, який нанесений на контрацептивах.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", мережа сміється над тим, які меми зробили на захист дисертації нардепом Іллею Ківою.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі оприлюднили смішні меми з Дня Незалежності України.