Євген Комаровський висловився щодо необхідності подавати правильний приклад дитині

Мабуть, кожного з батьків турбує питання про те, як забезпечити своїй дитині нормальне майбутнє і убезпечити його безпеку. Відомий український дитячий лікар Євген Комаровський у своєму профілі в Instagram звернув увагу на те, що коли людина при дітях курить, їсть фастфуд і вживає алкоголь, то йому не варто дивуватися тому, що в майбутньому його дитина буде чинити так само.

Так, Комаровський в черговий раз звернув увагу українців на той факт, що діти завжди копіюють поведінку своїх батьків, і від того, що попадається їм на очі в дитинстві серйозно залежить їх безпека в майбутньому. Таким чином, якщо ви хочете, щоб ваша дитина харчувався здоровою їжею, то доведеться і самому відмовитися від фастфуду.

Те ж саме стосується і спиртних напоїв з тютюном. Якщо вживати їх перед своїми дітьми, то у них з'являється мотивація в майбутньому чинити так само. В даному випадку особистий приклад діє набагато краще моралей.

Крім цього, для того, щоб не тільки захистити дитину від шкідливих звичок, але і прищепити йому любов до спорту і активного відпочинку, необхідно займатися подібною діяльністю всією сім'єю. Комаровський розповідає, що батькам в цілому варто будувати своє життя виходячи з того, який приклад вони будуть подавати своїм дітям тим чи іншим вчинком, тому батькам завжди краще вибирати Активний всією сім'єю, ніж звичайне просиджування дивана перед телевізором з пивом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Комаровський розповів правду про жарознижуючі препарати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що онколог назвала найшкідливіші напої.

Також "Hyser" писав, що Євген Комаровський попередив українців про алкогольну небезпеку.