Відомий дієтолог розповіла, яка каша поліпшить роботу організму.

Так, відомий дієтолог розповіла, яка каша неймовірно корисна для організму і зможе продовжити молодість на роки. Вона багата на важливі для організму мікроелементи, які беруть участь в життєвоважливих функціях. Ольга Коболєва цю кашу навіть назвала "кашею краси". Це кашею виявилася проста перловка.

Адже вона містить незамінні для серцево-судинної системи мінерали, фосфор, корисний для зубної емалі і кісток, а також кальцій, калій, залізо.

"Крім того, в перловці є цінна амінокислота лізин, яка стимулює вироблення колагену. Це той самий білок, від якого безпосередньо залежить зовнішній вигляд і здоров'я нашої шкіри, тому перловку називають «кашею краси»», — пояснила фахівець.

Крім того дієтолог додала, що перловка є дієтичним продуктом, тому її не варто боятися їсти тим, що боїться поправитися. Але замість цього організм зможе отримати масу корисних компонентів.

Готувати крупу слід не менше 50 хвилин, попередньо її потрібно замочити на всю ніч.

Так вона вийде максимально смачною, але в ній збережуться всі корисні компоненти. Таку кашу можна використовувати як гарнір на обід і вечерю. До каші можна приготувати овочі або м'ясо. Але важливо, щоб м'ясо було не дуже жирним. Адже жирна їжа шкідлива для організму людини і може істотно нашкодити.

Краще взагалі відмовитися від сильно жирної, солоної і солодкої їжі. Адже вона не приносить ніякої користі. Краще віддати перевагу пісним сортам м'яса, овочам і фруктам. У них міститься багато вітаміном і корисних мікроелементів. Вони допомагають зберегти здоров'я і молодість.

Раніше Hyser писав про те, що вчені створили унікальний калькулятор, який може визначити, коли у людини почнеться недоумство.

Також писали, що медики назвали бактерії, які руйнують організм.

Нагадаємо, що доктор Комаровський виступив з важливим предстережением для батьків.