Всіх жителів України попередили про значне погіршення погодних умов. Синоптики припускають, що наступний місяць може по-справжньому здивувати українців своїми заморозками.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «ТСН»

Професійні синоптики попередили українців про те, що жовтень місяць може бути холодніше листопада і грудня. Крім цього, є ймовірність того, що в середині осені вже буде падати сніг, що може здатися вельми дивним, враховуючи те, що не так давно було ще +30 градусів.

Народний синоптик Леонід Горбань заявив, що наступний місяць дуже буде дуже холодним і здивує багатьох жителів нашої країни.

Згідно з прогнозами українського синоптика, на території України з жовтня місяця почнуться значні заморозки і буде багато опадів.

Важливо підкреслити, що Леонід Горбань дав більш докладний прогноз, який може сказати, що з 1 по 4 жовтня в Україні погода буде похмурою і прохолодною. 5, 6, 8 і 10 жовтня будуть дощі, після чого буде дуже похмуро і прохолодно, аж до 19 числа.

Осень
Осень

14 числа будуть особливі заморозки, які відчує на собі кожен. З 20 по 26 практично щодня очікуються дощі, а з 27 жовтня буде дуже низька температура повітря, погода буде сухою і неприємно холодною.

Крім цього, завідуюча відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Вазіра Мартазінова підтвердила, що погода в Україні буде дуже холодною в жовтні місяці. Варто зауважити, що вона акцентувала велику увагу на тому, що сніг на території нашої держави може випасти вже в середині осені.

Вазіра Мартазінова підкреслила, що погода значно змістилася в Україні. Жовтень стає все холодніше і холодніше з кожним роком і може дуже сильно здивувати українців. Але листопад і грудень можуть виявитися досить теплими, навіть перший місяць зими може показати температура зі знаком «плюс».

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про значне зменшення температури.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про різку зміну погоди.