В Індії слон напав на автобус з людьми.

В Індії розлючений слон напав на автобус, в якому знаходилися люди. Надзвичайна ситуація сталася в окрузі Нілгірі. Однак, завдяки злагодженим діям водія, людських жертв вдалося уникнути. Але ніхто не знає, чим би це могло закінчитися. Тому що слон був дорослим і великим. Така тварина може завдати непоправної шкоди для людини і навіть вбити його.

Інцидент 25 вересня зняв на відео один з пасажирів автобуса. Водій зупинився, щоб дозволити тварині перейти дорогу, але замість цього вона перейшла в атаку. Коли слон штовхнув автобус вдруге, водій зігнав пасажирів в задню частину салону, щоб ніхто з них не постраждав.

Саме завдяки таким діям водія жахливих наслідків вдалося уникнути. Всі пасажири були неймовірно вдячні йому за таку оперативність і холоднокровність. Тому що він не розгубився і став ще більше злити тварину. Адже якби він не зупинився, а продовжив рух, то слон напав би ще більше, а також постраждав тільки автобус і ніхто з людей.

"Величезна повага до водія цього автобуса в Нілгірі, який зберігав холоднокровність навіть після жахливих ударів по автобусу збудженого слона. Він допоміг пасажирам безпечно повернутися додому після інциденту", - написала в Твіттері Супрія Саху, яка є головним секретарем уряду штату Тамілнад з питань навколишнього середовища.

У мережі також було опубліковано відео, на якому видно, як слон атакує автобу і як водій впорався з цією ситуацією. До слова, подібного роду нападу слонів в Індії не рідкість.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали забавного ведмедя, який танцював ламбаду.

Також писали, що під Одесою знайшли самого отруйного павука.

Нагадаємо, що у Чорнобилі засікли дивна тварина.