У Волинській області в лікарні опинилися діти з діагнозом коронавірус.

На Західній Україні стало відомо про те, що в лікарню з діагнозом коронавірус потрапили діти. 17 малюків з Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини опинилися в лікарні. Крім того вірус підтвердився і у п'яти співробітників цієї установи. Половині дітей вдалося уникнути зараження.

Про це писати "Суспільне".

"Це почалося в п'ятницю. Дізналися про позитивний результат ПЛР тесту однієї з працівниць. Зараз хворіють нянечки і медсестри, вони лікуються амбулаторно", - розповів виданню керівник будинку дитини Віктор Максимюк і додав, що того ж дня COVID-19 підтвердили у семи вихованців.

Як розповів Максимюк, більшість малюків були госпіталізовані в інфекційну лікарню. Це було необхідно для того, щоб ізолювати їх від здорових дітей, а також, щоб лікарі могли цілодобово спостерігати за їх станом.

Адже незрозуміло, як хвороба вплине на їхнє здоров'я. В Україні вже відомі випадки, коли від коронавірусу вмирали саме діти.

У госпіталізованих дітей немає явних проявів симптомів хвороби. Однак вони все одно повинні знаходиться під наглядом лікарів, щоб уникнути погіршення ситуації.

Дети в больнице. YouTube
Дети в больнице. YouTube

Зазначається, що двом хворим менше року, вік решти дітей, які перебувають у лікарні – до трьох років.

У лікарні вже заявили про те, що стан малюків задовільний. Ніяких погіршень їх станів поки не спостерігається. Однак в будь-який момент все може змінитися. Коронавірус також небезпечний для дітей, як і для дорослого населення. Тому діти потребують лікування. У цьому немає ніяких сумнівів.

Раніше Hyser писав про те, що вчені стривожили заявою про долю людей в Європі.

Також писали, як працюватиме громадський транспорт у червоній зоні.

Нагадаємо, що чи будуть закривати супермаркети в червоній зоні.