У мережі повідомили ще одну трагічну новину, яка пов'язана з дорожньо-транспортною пригодою. Стало відомо, що автобус з туристами перекинувся, що понесло за собою масу неприємних наслідків.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «РБК-України»

Відомо, що на території України, а саме в горах, які знаходяться у Львівській області, перекинувся автобус, який був переповнений туристами.

Під час підйому на гору Високий Верх масивний автобус перекинувся. Цей нещасний випадок поніс за собою масу неприємностей, адже без постраждалих не обійшлося.

Є інформація про те, що ця аварія сталася 29 вересня біля села Волосянка Стрийського району. На туристичному маршруті, який веде на гору Високий Верх, водій не зміг впоратися з керуванням, в результаті чого автобус перекинувся. У салоні цього автобуса перебувало 7 осіб, п'ятеро з яких отримали травми.

За інформацією прес-центру, на місце події негайно вирушила рятувальна група, медики і співробітники поліції. За інформацією лікарів, пасажирів з різними ступенями травм було відправлено в госпіталь, щоб надати першу допомогу.

Співробітники поліції ретельно працюють над тим, щоб дізнатися причини аварії.

На превеликий жаль, це далеко не перший випадок, коли автобус або маршрутка з пасажирами всередині потрапляють в аварію. Є дуже багато ситуацій, які можуть викликати дорожньо-транспортну пригоду.

Відомо, що на території України більшість громадського транспорту знаходиться в не дуже благополучному стані. Це грає дуже важливу роль, так як саме через несправність транспорту можна потрапити в дуже неприємну ситуацію.

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали незвичайну маршрутку з унікальним салоном для пасажирів.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Миколаївській області сталася масова ДТП.

Також портал "Hyser" писав, що на території Польщі автомобіль з українцями злетів з дороги.