В Україні закривають мережу кофеїн McDonald's.

В Україні зникне ще одна мережа відомих кофеїн. В даному випадку "Mcdonald's Україна" відмовилася від проекту з розвитку мережі кав'ярень McCafe. За два роки кількість таких кофеїн скоротилося практично в два рази. Вони стали не рентабельні і не приносили тієї вигоди, на яку розраховували власники. Тому було прийнято рішення про те, що кав'ярні потрібно закрити, щоб взагалі не піти в мінус.

Крім того преміальний кави McCafe тепер є в меню кожного ресторану мережі. При цьому учасники ресторанного ринку вказують на інші можливі причини. Зокрема, концепція кафе не вписалася в спеціалізацію українського Mcdonald's, яка передбачає швидке обслуговування великої кількості відвідувачів.

Також експерти припускають, що це могло статися через брак персоналу на ринку.

Відзначимо, що в Україні За останній час закрилося дуже багато закладів не тільки громадського харчування, а й спортзалів, фітнес-клубів та інших установ. Багато хто просто не змогли перенести карантин, коли робота подібних закладів була повністю заборонена.

Підприємці скаржилися, що вони не можуть платити заробітну плату своїм співробітникам, тому що просто не заробляють. Відвідувачів практично немає, а пристосуватися працювати на винос не всі змогли. Так як для цього потрібно було зробити додаткові фінансові вкладення, які не у всіх на той момент були. Але тим не менше багато підприємців змогли пережити такий складний час і навіть розширити і поліпшити свій бізнес. Це показник професіоналізму і хорошої сили волі. Зараз заново відкриваються нові заклади громадського харчування.

Раніше Hyser писав про те, що українців попередили, що пенсійний стаж рахуватимуть по-новому.

Також писали, що українських абітурієнтів готують до нових правил вступу.

Нагадаємо, що в Україні масово штрафують водіїв.