У прямому ефірі російського ток-шоу адвокат Тетяна Монтян вдарила свого опонента по обличчю

Прямі ефіри часом не обходяться без ексцесів. Наприклад, нещодавно під час прямого ефіру політичного ток-шоу "Час покаже", яке йде на "Першому каналі", український адвокат Тетяна Монтян вдарила польського політолога Якуба Корейбу. Запис цього був опублікований на YouTube-каналі "Першого каналу".

Так, в момент події якраз йшло обговорення кризової ситуації на окупованому Донбасі. Українка порахувала, що її опонент сміється над постраждалими в даному конфлікті, після чого запитала у ведучого, чи можна їй підійти і дати цьому експерту з фізіономії.

Через кілька хвилин дистанція між опонентами почала скорочуватися і, навіть незважаючи на те, що між ними став ведучий, Тетяні Монтян вдалося дотягнутися рукою, щоб вдарити Корейбу по обличчю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі знову почали влаштовувати провокації, порушуючи прийнятий режим тиші, обстрілюючи позиції українських військовослужбовців. В результаті ворожих обстрілів українські бійці регулярно отримують поранення і гинуть.

27 вересня кількість обстрілів збільшилася. За цей день українськими військовими було зафіксовано 8 порушень режиму перемир'я. Один з обстрілів стався в напрямку Попасної, там були використані гранатомети. Неподалік Калинівки також були зроблені постріли з гранатометів, які доповнили постріли зі стрілецької зброї.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Кремлі заявили, що Путін готовий сісти за стіл переговорів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лукашенко заявив про "відкриття фронту" з Україною.

Також "Hyser" писав, що Путін направив авіацію до Криму.