Лікарі розповіли, які симптоми вказують на захворювання нирок.

Багато захворювань нирок дають про себе знати на перших етапах появи. Але це не завжди біль або как5ой-то дискомфорт в тілі. Тому люди найчастіше не звертають ніякої уваги на ці симптоми. Хоча дуже даремно. Тому що якщо вчасно приступить до лікування, то є великі шанси того, що важкої хвороби вдасться уникнути.

Тому лікарі в першу чергу не радять займатися самолікуванням, так як це небезпечно, а по-друге звертатися за допомогою відразу, не відтягуючи.

Перше на що варто звернути на свою увагу - це зміна кольору сечі. Це явна ознака проблем з нирками. Також нехарактерний запах від сечі може говорити про перші проблеми з цим органом.

Кількість сечі нестабільно без видимих причин-обов'язково слід звернутися до лікаря. Цей симптом може говорити про те, що нирки перестали працювати належним чином – наприклад, свідчити про неполадки в системі водного балансу.

Підвищена кількість рідини в організмі також може на це вказувати. Якщо у людини постійно виникає набряклість-це перша ознака якраз того, що є певного характеру проблеми саме з нирками.

Больовий синдром при хворобах нирок виникає в області попереку. Нирки розташовані на боках, нижче реберної дуги на попереку.

Неприємний запах озо рота говорить про те, що в нирках запустився хворобливий процес. У цьому випадку також може з'явитися неприємний аміачний запах від тіла.

Про виникнення ниркової недостатності також свідчить підвищення артеріального тиску. Тут потрібна консультація фахівця, який точно виявить причину такого відхилення в організмі. Але самолікуванням займатися не можна.

Раніше Hyser писав про те, що в уряді розповіли, кому потрібно обов'язково вакцинуватися.

Також писали, що в Україні масово з'являється підроблена ковбаса.

Нагадаємо, що експерти розповіли, як позбутися головного болю.