Коли в 2007 році автомобільний бренд Ауді увірвався в самий привілейований клас автомобілів, то ніхто і припустити не міг, що модель Audi R8 буде використовуватися не для автомобільних професійних гонок, а буде "лихачити" на звичайних міських вулицях. Але ж коштує вона не так вже й мало-якихось 11 200 000 рублів.

І ось стало відомо, що в ніч на 2-е жовтня на північному заході Москви саме червоний спортивний автомобіль Audi R8 показував швидкісні трюки, після чого раптово підлетів у повітря, врізався в перешкоду і спалахнув. Очевидці НП повідомляли, що від транспортного засобу залишилися лише обгорілі уламки, а водій живцем згорів. Все сталося на вулиці Нижні Мневники в районі будинку № 62а, пишуть росЗМІ.

Так, прибулі на місце аварії поліцейські побачили що від потужного удару фрагменти машини розкидало по чотирьох смугах дороги, а двигун викинуло на тротуар.

Державтоінспекція Москви вже з'ясувала, хто був за кермом спорткара Аudi R8, який минулої ночі врізався у відбійник. Ним виявився 21-річний Роман Марнов з Санкт-Петербурга. Останні два роки чоловік жив у Москві і, за словами друзів, займався бізнесом в області нерухомості.

Крім того, за деякими даними, загиблий є сином відомого бізнесмена Олексія Харитоненка, якого в 2019 році засудили до 5 років позбавлення волі в колонії загального режиму за три епізоди з розкраданням великих сум.

Цікаво, що хоч машині не було і півроку, проте за нею вже значилося більше сотні штрафів на суму 127 тисяч рублів, розповіли в ГИБДД. Всього ж на 21-річного водія спорткара було раніше виписано 696 штрафів за порушення ПДР.

Раніше Hyser писав, що не стало близького друга Путіна.

Також наш портал повідомляв, що скорботні напоказ в соцмережах зірки проігнорували похорон Краснова.

Нагадавши, помер актор з серіалу "Чотири танкісти і собака".